top of page

Uvećanje usana: kako da postignete savršen izgled usana?

Usne su jedan od najprivlačnijih delova lica i mnogi žele da ih imaju ljupkim i upečatljivim. Ako vam vaše usne nisu dovoljno voluminozne ili imaju neželjen oblik, postoji mnogo načina da ih ulepšate.
Jedna od najčešćih metoda za uvećanje usana je upotreba hijaluronskih filera. Hijaluronski fileri su prirodni sastojci koji se nalaze u koži i koštanim tkivima, a kada se ubrizgaju u usne, povećavaju volumen i dodaju im mekoću. Hijaluronski fileri se ubrizgavaju u usne pomoću igle ili katetera i efekat traje od 6 do 9 meseci.

Ako želite da postignete trajniji rezultat, postoje i metode poput mikrodermoabrazije i mezoterapije. Mikrodermoabrazija se sastoji od drobljenja površinskih slojeva kože pomoću sitnih zrna kristala, što dovodi do pojave nove, zdrave kože. Mezoterapija se sastoji od ubrizgavanja hranljivih sastojaka u kožu pomoću mikroiglica, što dovodi do pojačane proizvodnje kolagena i elastina i time povećanja volumena usana.

Kada se odlučujete za uvećanje usana, važno je da se obratite stručnom timu koji će vam dati sve potrebne informacije o postupku i pomoći da postignete željeni rezultat. Takođe, ne zaboravite da nakon tretmana treba da se pridržavate saveta stručnjaka kako bi se rezultat održao što duže.

Ukoliko želite da saznate više o uvećanju usana i koji je tretman najbolji za vas, obratite se stručnom timu, a obavezno pogledajte i pročitajte više o samom tretmanu na linku https://www.allure.rs/povecanje-usana-hijaluronom.

Mi ćemo vam rado pomoći da postignete savršen izgled usana.
37 views0 comments
bottom of page