top of page
Povećanje usana hijaluronom_ allure-min.jpg

Povećanje usana hijaluronom

average rating is 4.5 out of 5

Povećanje usana hijaluronom je popularna procedura koja se koristi za povećanje obima i volumena usana. Hijaluronska kiselina, koja se koristi u ovoj proceduri, je sastojak kože koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu i odgovoran je za održavanje vlage i elastičnosti kože. Kada se ubaci u usne, hijaluronska kiselina može pomoći da se usne očuvaju elastičnost i da se poveća njihov volumen.

Procedura uvećanja usana hijaluronom se obično radi ambulantno i traje oko 30 do 60 minuta. Pre nego što se hijaluronska kiselina ubaci u usne, koža se dezinfikuje i lokalno se anestezira, tako da pacijent ne oseća bol. Hijaluronska kiselina se ubacuje u usne pomoću tanke igle ili katetera, a to se obično radi u više malih injekcija kako bi se postigao željeni efekat.

Ko može da se podvrgne ovoj proceduri?

Uvećanje usana hijaluronom je procedura koja se može izvoditi kod osoba starijih od 18 godina koje su u dobrom opštem zdravstvenom stanju. Međutim, ako imate neke hronične bolesti ili ste trudni ili dojite, potrebno je da to saopštite svom lekaru pre nego što se odlučite za ovu proceduru.

Koliko dugo traje uvećanje usana hijaluronom?

Procedura uvećanja usana hijaluronom obično traje od 30 do 60 minuta. Međutim, ukupno vreme provedeno u klinici može biti duže,

uključujući vreme za pripremu i postoperativni razgovor.

Da li je procedura bolna?

U većini slučajeva, pacijenti navode da osećaj boli tokom procedure uvećanja usana hijaluronom nije jak. Međutim, da bi se smanjila mogućnost bola, koža se dezinfikuje i lokalno se anestezira pre nego što se hijaluronska kiselina ubaci u usne.

Da li su rezultati privremeni ili trajni?

Efekti procedura uvećanja usana hijaluronom su privremeni i mogu trajati od šest do 12 meseci, zavisno od individualnih karakteristika svakog pacijenta. Da bi se održali rezultati, preporučuje se redovno obnavljanje procedura.

Da li postoje neželjeni efekti?

Kao i kod svake medicinske procedure, postoji mogućnost pojave neželjenih efekata nakon uvećanja usana hijaluronom. Međutim, ovi efekti su retki i obično su blagi, kao što su blaga otečenost, crvenilo i bol u usnama. Ovi efekti obično nestaju sami od sebe nakon nekoliko sati ili dana. U nekim retkim slučajevima, moguće je da se pojave infekcije, ali one se lako leče antibioticima.

Ukoliko se pojave neželjeni efekti nakon uvećanja usana hijaluronom ili ako imate bilo kakvih pitanja ili brige, obratite se svom lekaru ili medicinskom osoblju u našoj klinici. Oni će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da se osećate sigurno i udobno tokom cele procedure.

Zanima vas kako izgledaju naši radovi? 

Koji hijaluron koristimo za uvećanje usana?

Allure cosmetics koristi isključivo Juvéderm, hijaluron kompanije Allergan

 

Allergan je farmaceutska kompanija osnovana je 1950. godine u Sjedinjenim Državama i danas posluje u više od 100 zemalja širom sveta.

Allergan se fokusira na razvoj estetskih proizvoda, uključujući hijaluronske filere pod brendom Juvéderm i botulinum toksin. Allergan se trudi da bude odgovorna kompanija koja pridaje veliki značaj etici, sigurnosti i kvalitetu svojih proizvoda, kao i zdravlju i dobrobiti pacijenata i korisnika svojih proizvoda.

Hijaluron usne cena?

Tretmani hijaluronom koštaju od 3.000 RSD do 30.000 RSD u zavisnost od doze koja se utroši.

uvećanje usana primer2-min.jpeg
IMG_3364.jpg
photo-output-4.JPG

Kako da zakažete tretman i vaš termin?

Tretman možete zakazati pozivom na broj +381 69 1186 287. Proceduru možete zakazati i online klikom OVDE.

Snežana Ignjatović

Doktorka Snažna Ignjatović je stručnjak za estetske tretmane sa višegodišnjim iskustvom u oblasti medicinske estetike. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu 2004 godine u Beogradu i nakon završetka studija usavršavala se na brojnim stručnim seminrima i tečajevima u zemlji i inostranstvu.

Specijalizirala se za najnovije tehnike i postupke u oblasti medicinske estetike, kao što su hijaluronska kiselina, mezoterapija i drugo.

Doktorka Ignjatović se trudi da svakom pacijentu pruži individualni pristup i da zajedno sa njim pronađe najbolja rešenja za njegove estetske potrebe i ciljeve. Ona je poznata po svojoj profesionalnosti i visokom nivou stručnosti, te ima veliko poverenje pacijenata.

dr-snezana-ignjatovic.jpg
bottom of page