top of page

Juvederm fileri

Juvederm fileri su sinonim za kvalitet u svetu estetske medicine, sa dugogodišnjim iskustvom i bezbroj uspešnih tretmana. Ovi fileri su napravljeni od prirodnih sastojaka, hijaluronske kiseline, koji su već prisutni u našem organizmu. Time su garantovano sigurni i efikasni u redukovanju bora i finih linija, kao i dodavanju volumena licu.

Postupak injektiranja Juvederm filera je relativno jednostavan i minimalno invazivan. Na područje koje se tretira se pre primene filera stavlja kremu za ubijanje bola ili led. Filer se ubrizgava sa tanjim iglicama. Postupak obično traje oko 30 minuta do sat vremena, u zavisnosti od broja područja koja se tretiraju i količine filera koja se koristi.

 

Nakon postupka, tretirano područje može biti otečeno i modro, ali ove nuspojave bi trebalo da nestanu u roku od nekoliko dana. Rezultati tretmana su odmah vidljivi i mogu trajati nekoliko meseci do godinu dana pre nego što je potrebno da se filer dopuni.

Juvederm se smatra sigurnim i efikasnim tretmanom za kozmetičke svrhe. Međutim, kao i kod svakog medicinskog postupka, postoje neke rizike povezane sa korišćenjem Juvederm filera. To može uključivati infekcije, krvarenja i alergijske reakcije. Važno je da izaberete iskusnog i kvalifikovanog stručnjaka da obavi postupak, i da prethodno razgovarate sa njim o svakom vašem razlogu zabrinutosti.

JuvedermBlacklogo.png

Koje vrste Juvederm filera postoje?

Juvederm Ultra 2, Ultra 3 i Ultra 4 su različite varijacije Juvederm Ultra dermalnog filera, koji je dizajniran za upotrebu na finim linijama i borama.

 

Juvederm Ultra 2 je tanja formulacija koja se obično koristi za lečenje finih linija i bora oko usana i očiju. Ima nižu koncentraciju hijaluronske kiseline u odnosu na Ultra 3 i Ultra 4, što znači da se ubrizgava u manjim količinama i može se koristiti na delikatnijim područjima lica.

Juvederm Ultra 3 je nešto deblja formulacija od Ultra 2 i koristi se za dublje bore i linije. Ubrizgava se u nešto većim količinama od Ultra 2 i obično se koristi na područjima kao što su jagodice, čela i brada.

Juvederm Ultra 4 je najdeblja formulacija Ultra serije, koristi se za najteže bore i volumizaciju lica. Ubrizgava se u većim količinama od Ultra 2 i 3 i obično se koristi na područjima kao što su jagodice, čela i brada.

Juvederm fileri cena?

Tretmani Juvederm filerima kreću od 3000 RSD pa do 30.000 RSD u zavisnosti od količine utrošenog materijala i tretmana koji se rade. Sve usluge vezano za hijaluronske filere požete pogledati OVDE.

bottom of page